Palvelut

Tekstituotanto

Uutiskirje, nettisivu, asiakaslehti, intranet, some. Puhe, esitelmä, blogipostaus, tiedote, asiakastarina. Olipa tarpeesi, kohderyhmäsi ja kanavasi mikä tahansa, kirjoitan vastaanottajaa puhuttelevaa, relevanttia ja laadukasta sisältöä. Suomeksi ja englanniksi. Lue lisää sisällöntuotannon palveluistamme.

Valokuvaus

Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, usein kuvitusta tarvitaan täydentämään tai elävöittämään kirjoitettua sisältöä. Meiltä saat ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat kuvat viestiäsi tukemaan.

Podcastit

Podcastien suosio on hurjassa kasvussa – äänikirjojen tapaan niiden parissa on helppo viettää aikaa ja tehdä samalla jotain ihan muuta. Radiotoimittajan kokemuksella ideoin, konseptoin, käsikirjoitan, toteutan ja etsin podcastillesi parhaat jakelukanavat.

WordPress-verkkosivut

Suunnittelen ja rakennan yrityksellesi helposti päivitettävät, hakukoneystävälliset ja responsiiviset verkkosivut suositulle WordPress-alustalle.

Viestintävalmennukset

Tärkeä esiintyminen edessä ja kämmenet hikoavat jo nyt? Puhe olisi pidettävä, mutta ei hajuakaan, mitä ja miten sanoa? Kokeneena kouluttajana ja puheviestinnän asiantuntijana opastan ja valmennan erilaisiin esiintymis- ja vuorovaikutustilanteisiin.